Kurumsal
Basın Odası
DUYURU

- Covid-19 Anketimize buradan ulaşabilirsiniz.

- Tüm dış hat uçuşları 01.11.2020 Pazar günü 23:59 itibariyle Terminal 1’ den gerçekleştirilecektir.

- Sunexpress havayolları 08.12.2020 tarihinden itibaren gerçekleştirdiği Düseldorf – Antalya uçuşlarında isteğe bağlı olarak, havalimanında ücretsiz antijen testi uygulaması sunacaktır. Ayrıntılı bilgi için lütfen havayolunuz ile iletişime geçiniz.

- Yolcularımızın dikkatine;
Ülkemiz ile İngiltere, Hollanda, Danimarka ve Güney Afrika arasındaki uçuşlar ikinci bir değerlendirmeye kadar durdurulmuştur. Yolcularımızın ucuşları ile ilgili gelişmeler hakkında havayolu şirketi ile iletişime geçmelerini rica ederiz.

-T.C. Sağlık Bakanlığı’nın aldığı karara göre 30 Aralık itibariyle yurtdışından havayolu ile Türkiye’ye giriş yapacak 6 yaş ve üzeri tüm yolcuların ülkeye girişlerinden önceki son 72 saat içerisinde yapılmış negatif SARS-CoV-2 PCR test sonuçlarını ibraz etmeleri gerekmektedir. Negatif PCR test sonucu olmayan yolcular Türkiye’ye gelirken uçağa bindirilmeyecektir. Havalimanımızda pandemi önlemlerinin titizlikle alındığını bir kez daha hatırlatır, sağlıklı yolculuklar dileriz.

Bizi takip edin!
Fraport TAV Antalya Havalimanı
Mobil Uygulama
Havalimanı ve uçuşlarınız ile ilgili faydalı bilgiler her an yanınızda olsun.
TwitterFacebookGoogle+
© Fraport TAV Antalya Havalimanı, 2018. Tüm hakları saklıdır.Kullanım koşullarımızBilgi Toplumu hizmetleri